mandag 22. juni 2015

Skifte vindskibord

Det underste vindskibordet er fuktskadet og burde byttes uansett kan hende det er fuktskade i en lekt eller to også, men litt vanskelig å se før alt. VIDEO: Den gamle vindskien må skiftes. Den er råtnet, fordi den ikke er montert riktig, og fordi den ikke har noe dekkbord. Et råttent forkantbord er ikke vanskelig å skifte. Til gjengjeld er det noe du bør ordne, slik at du unngår fuktskader på resten av.


Derfor er det viktig at bord som har fått råteskader blir skiftet ut før råten forplanter seg innover i taket og gir deg et langt større og mer kostbart problem.

Heng opp et vindskibord (1) i en spiker i balansepunktet slik at det stikker minst mm nedenfor sperren eller spikerslaget. Fest vindskien i mønet og ved. Montering av spillblekk over og under vinduer og dør.


Ny bordkledning og vindskibord , samt skifte av èn ventil. Ny foringer og lister innvendig på dør og vinduer. Skifte vindskibord og legge beslag samt skifte noen takrenner. Denne filmen viser hvordan du setter opp vindskier og isbord: riktig lengde på lektene, kutte forkantbord.


Neste punkt er vindskibord og gavlbeslag. Fasaden må skrapes og males, samt at råtne vindskibord og dårlig kleding for øvrig må skiftes.

Ny membran ferdig sveiset. I tillegg ble det montert nye mønestokker, nye vindskibord , nye takrenner og nedløp, nytt. I samarbeid med Timberbygg AS skiftet vi ut dette taket på Persaunet.


Nissedal utvidar stadig med fleire hyttefelt, bustadtomter og er aktive i næringsutvikling. Bytte vindskibord på E- bygg. Likeledes er vindskibordet som ligger på toppen utsatt.


Demontering og montering av nye trykkimp. VVS lagt i rør-i-rør, hele El-anlegget er skiftet ut. Utskifting av værutsatte bygningsdeler som vindskibord og.


Skifte ut eller endre fasadekledning, vinduer, dører, listverk, taktekking, piper. Her bruka for å skifte vindauge, vindskibord og spir. Stillasen kan og leigast ut. Kunden valgte Skarpnes takstein som ble levert av Sotra Bruk As.


Vi skiftet alle takrennene, vindskibord og kledning på den ene gavelen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg