torsdag 4. juni 2015

Skittentøyspose reise

Skittentøyspose til reise. Reiseeffekter for en enklere og smartere reise. Magetaske tyverisikker - Enten du har brunsj med venner i byen, på vei ut til soukene i Istanbul, eller bare slappe av ved bassenget med en cocktail, går denne . Nordens største nettbutikk for kofferter og reiseeffekter. Mangler: skittentøyspose Smarte pakketips: Tingene du alltid bør pakke med deg på ferie.


Dette er de smarteste tingene du kan pakke med deg på reisen.

Liten skittentøyspose i bomull, formet som en japansk Koinobori. Fin å bruke hjemme, perfekt å ta med seg på reise ! Praktisk vaskepose som kan henges på en dør eller glatt overflate ved hjelp av sugekopper eller kleshengere. Egne lommer til truser og skittentøyspose som kan tas ut. Den kan også brukes til annen oppbevaring, på reise som skittentøyspose eller som gavepose.


Det er jeg som… Vis hele beskrivelsen. Sjekk priser på skittentøyspose. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!

Kjøp skittentøyspose billig i nettbutikkene. Trenger du reiseutstyr for en enkel og komfortabel reise ? Vi har reiseutstyr som tar minimal plass i. STS LAUNDRY BAG, skittentøyspose. Neste gang du er lei av å ta klesvasken så slå løs på skittentøysposen først (den tåler det), og få ut litt aggresjon, så går alt så mye bedre. Hva er vel mer irriterende en skittentøy på tur? Jeg har sydd disse reiseskittentøyposene i retrostoff til damer som liker å reise med stil.


Bomull skittentøyspose , veldig praktisk når man reiser. Poser kommer med forskjellige mønster som er sydd på. Etter en uke på reise i Indonesia, hvor jeg blandt annet bodde på The Oberoi. Jeg har noen venner som skal reise etter jul, og jeg vil veldig gjerne gi dem noe de har bruk for de neste. Laget av polyester ( ), bomull ( ) og.


Dessuten følger det med en skittentøyspose. Det følger også med en skittentøyspose. Jeg er vandt til å reise til destinasjoner som Dubai, Egypt, Tyrkia osv.


Ha alltid med en skittentøyspose ! Pakkeposer Reise og ferie.

Kjekt å ha med i kofferten når du er ute og reiser. Str: 30x35cm Sydd i 1 økologisk bomull. Motivet er laget i PVC-fri og Øko-Tex sertifisert . Tar også gjerne i mot tips for det å reise med baby for det blir min første lengre tur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg