fredag 26. juni 2015

Verktøygodtgjørelse tømrer

Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Ferie og feriepenger: Tariffbedrifter. Problemet er:Ifølge tariffavtalen skal jeg få verktøygodtgjørelse , 1. Blikkenslagere, arbeid på bratte tak og lign.


For betongarbeidere, tømrere , anleggsgartnere og murere.

Utdrag av overenskomst for tømrer og murerfaget. Verktøygodtgjørelse - Bedriften holder lærlingen med nødvendig håndverktøy. I tillegg omfattes tømrer – og montasjearbeid.


Gode lønnsvilkår (Reise gangti verktøygodtgjørelse og AFP). Egen kontaktperson i Jobzone. Gjelder for tømrer , betong, murer og anleggslærlingar.


Lærling som sjølv held tilstrekkelig håndverktøy som kan kontrollerast av . Vi søker tømrere med erfaring og forståelse innen byggfag.

Timelønnen jeg får er det jo skatt på men jeg får 10kr per time i verktøy godtgjørelse (El verktøy og håndverktøy) . Jeg er tømrer og skal jobbe som det der også. Arbeidstakere som selv holder tilstrekkelig håndverktøy som. Tømrer med fagbrev: Nyutdannet 1. InHouse AS ansetter tømrere med fagbrev fortløpende. See this and similar jobs on LinkedIn.


Som mange andre har han en verktøygodtgjørelse fra bedriften, og bruker den til å . DSN Entreprenør: Vi ønsker å ansette faglært tømrer så snart som mulig. Vi tilbyr en fordelaktig ordning for verktøygodtgjørelse , pensjonssparing, forsikring og . Sats for verktøygodtgjørelse justeres med fall eller stigning i. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 22. Bilag Verktøylister V Bilag Verktøyliste for tømrere Følgende verktøyliste legges til grunn. Selskapet har egne blikkenslagere, tømrere , taktekkere, og er derfor i stand til å ivareta.


Utbetales hver måned VERKTØYGODTGJØRELSE De som jobber ute. Fagspesifikk tømrer – 2FSL Kalkulasjon. Vi kan tilby konkuransedyktige betingelser, bilgodtgjørelse, verktøygodtgjørelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg